Rețete De Mâncare Cu Praz
Despre praz
Încorporarea prazului în alimentație poate aduce numeroase beneficii pentru sănătate, fiind o legumă versatilă care poate fi utilizată în diverse preparate culinare.
Prazul este o sursă excelentă de vitamine și minerale, inclusiv vitamina A, vitamina C, vitamina K, vitamine din complexul B (în special folat), fier, magneziu, și mangan.
Conține antioxidanți puternici, cum ar fi polifenolii și flavonoidele, care ajută la protejarea celulelor împotriva daunelor oxidative și pot reduce riscul de boli cronice, inclusiv bolile cardiovasculare
De asemenea, prazul este sărac în calorii și bogat în fibre, ceea ce îl face un aliment ideal pentru persoanele care doresc să își mențină sau să își reducă greutatea corporală.
Fibrele din praz sunt esențiale pentru sănătatea digestivă, contribuind la prevenirea constipației și la menținerea unui sistem digestiv sănătos. Inulina, un tip de fibră solubilă prezentă în praz, acționează…
- „Nici măcar nu răspund la e-mailuri”. Un nou caz Euroins
- Șase case proaspăt construite vor fi dărâmate după ce un adolescent le-a distrus pereții cu o basculantă furată
- „Acum trei ani era la 50% costul”
- Raiffeisen Bank România contribuie la modernizarea spațiilor multifuncționale pentru studenții din Iași
- Metoda prin care rușii câștigă bani trimițându-se unii pe alții la război