Aperitive De Revelion – Cele Mai Bune Rețete De Aperitive Pentru Masa De Revelion
Aperitivele de Revelion completează armonios masa de Anul Nou. Sfatul este să alegem mereu să folosim ingrediente ușoare, pentru că nu trebuie să uităm faptul că este o noapte în care ne dorim să petrecem cât mai mult, deci nici stomacul nu trebuie să fie încărcat cu mâncăruri grele. Iată cele mai bune rețete de aperitive de Revelion.
Salată de crudități
Ingrediente pentru salata de crudități
- 2 morcovi
- o felie rădăcină de ţelină
- un măr verde
- 2 tije ţelină verde
- sare
Pentru sos:
- un pahar mic smântână
- 2 linguri maioneză
Mod de preparare
Morcovii şi rădăcina de ţelină se trecprin răzătoarea cu ochiuri mari şi se punapoi într-un bol de salată.
Tijele de ţelină se taie rondele fine, iarmărul se poate pune tăiat cubuleţe. Smântânase amestecă bine cu maioneza şi sepotriveşte gustul de sare.
Se pune maioneza peste salată şi sedă la rece pentru 15 minute înainte de a o aduce la masă. Se serveşte cu miez de nucă.
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/192_a72c35a3b76be12d7641a5cace75db81.jpg)
- Kai Havertz a primit vestea cea mare!
- “Ceauşescu a fost cel care a făcut alfabetizarea României”
- Premierul din Kosovo, victima unei farse telefonice pusă la cale de doi comedianți ruși
- Un bărbat paralizat merge din nou datorită unui implant cerebral
- Ce aduce horoscopul de azi 27 martie 2025 pentru zodia ta